Skit i den gula såsen med smak av cheddar (läs. Att göra egen ostsås är relativt enkel match. industri) som man köper på burk och rör till en egen istället
Osten är en Kvibille ädelost, sedan ligger det en bit färsk fikon inflygen direkt ifrån Malta och detta binds samman med en droppe balsamvinäger ifrån Italien
Matuppdrag, kurser, politiska uppdrag, tjänste- och privatresor, arkitektoniska projekt och livet med mina två grymma barn har fyllt varenda dag med både stora och små insikter
Jag serverade med broccoli ochostsåsen, men ris är förstås ett naturligt val. Dessutom gjorde jag ostsåsen som hörde till den grillade laxen (och som jag glömde göra i somras…) och det blev väldigt lyckat
Vispa ihop mjölet och lite av mjölken till en slät redning, späd med resten av mjölken och grädden. (Använd med fördel en kastrull med teflon eller någon annan släpp-lätt-beläggning)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.