Ostpanerad torskfilé. Hej och godkväll allesammans. Hoppas ni haft/har en bra helg hittills. Detta är min jobbhelg, så gårdagen och natten har jag spenderat på jobbet
Ugn 225 - 250 grader. Gnid in fiskfiléerna med salt och låt dem ligga en liten stund. Smält 2 msk av smöret, blanda i äggulan och smaksätt med lite vitpeppar
Jag är fortfarande sjuk och det är verkligen inte roligt. Tanken är att jag ska kunna åka till Stockholm på lördag där jag ska bli firad av alla mina Stockholmsvänner att jag fyllt 30 år
Risotto. Skala, dela och finhacka löken. Skala och finhacka vitlöken. Mät upp buljongen i en kanna. Använder du vatten och buljongtärning så löser du upp buljongen i varmt vatten
OSTPANERAD LAXFILÉ. Här kan du välja mellan en enkel och en litet mer exklusiv variant. Torsk passar bra att servera till vardags och lax passar till festligare tillfällen
Igår gjorde jag en grymt god ostpanerad omelett till middag, perfekt efter träningen. Idén kommer från Jills mat, en härlig blogg med massor av bra recept
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.