Vi har även tillsammans med jobbet nu dragit igång fotbollsträningar på Torsdagarna där vi senast hade Brages tränare Bo Wålemark som tränare och det var banne mig det roligaste i träningväg jag gjort på länge
I den hade jag svartpepparkubb (rökt skinka med massor av svartpeppar), strimlad vitkål, majs, tomat, paprikasallad, stekt kycklingfilé och en dressing på majonäs, mango chutney och curry
Jag och Steve har varit där tidigare och gillar verkligen deras mat. Jag använde det här receptet och åt dem som vanligt med turkisk youghurt och hallon
Rensa grillad kyckling och skär i bitar. Blanda ihop cheme frache med chilisås och kryddor. 1/2 grillad kyckling 2 dl creme fraiche 1 dl chilisås kryddor som salt peppar och salladskrydda 2 bananer skivade. Lägg ner i en form och grädda i ugnen 30 minuter
Nu har hennes dröm gått i uppfyllelse och jag kan vara med på ett hörn på mitt sätt som konsult, så roligt att vi nu får jobba tillsammans och sprida matglädje
Nu ska ja jobba med tavlorna för att sen kasta mig iväg och köpa packningsmaterial som är slut. W bakar fortfarande en hel del efter recept ur boken Vi bakar och lagar mat
När vi var hemma hos mor och firade henne på mors dag bjöd hon på den här goda fläskfilérätten. Detta kan göras redan dagen före maten är tänkt att serveras
Vinerna ochmaten till vårens buffé. Gravlax- och äppelröra på salladsbädd. Lättlagat och gott där allt kan vara förberett och bara läggas upp inför servering
) Kameran tar vi med - så klart - och dokumentationen bjuder vi er på. Nu har turen kommit till maten vi satte i oss på vår semester, och naturligtvis även dryckerna
Det går i perioder och oftast brukar matlagningsintresset öka när jag hittar spännande produkter. Vi gör ofta biffar hemma och häromdagen så lagade jag nötfärsbiffar med bladpersilja, lök, mynta och vitlök i
Skagentårta och lite annan mat. Och jag går direkt på det senaste jag hittade på. Lite annan mat som jag har lovat recept på, mitt snabba ihopsläng idag, pastaröra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.