Fixa och plocka med allt och fara fram som en virvelvind och känna mig nöjd och tillfreds och göra fint här hemma… Jag vill, men orkar inte… Det låter som det var en evighet sen jag fick göra allt detta trots att de bara är fyra dagar sen… Men för MIG en hel oändlig, evighet, ensam i en dubbelsäng med värsta â€tyck-synd-om-mig-humöretâ€â€¦Â  När jag är van att göra det varje dag och jag dessutom älskar det så blir det himla tomt & deppigt
Vet ni vad - det kan mycket väl vara så att jag i kväll skapade en framtida familjeklassiker. Degen åkte in i kylskåpet för kalljäsning, och tro det eller ej - denna deg visade sig vara en alldeles ypperlig pizzadeg
Ni vet sådär lite sega, med en härlig sötma från honungen, en svag touch av kanel och vanilj och avslutningsvis det där knapriga från nötterna, kan vara bland det godaste jag bakat i lchf-väg
De vill vara stilla. Sista tiden har jag så smått uppdaterat basgympan till en medelgympa. Ska man vara riktigt petig så görs rätten saganaki ursprungligen med en ost som heter kefalotiri
Mina omeletter blir sällan perfekta till utseendet, men smaken brukar det inte vara något fel på. Nu när skogarna dignar av svamp passar jag på att laga en lunchrätt från barndomen - fransk omelett med svampstuvning
Här ekar det tomt känner jag. Igår vaknade jag upp och var full av känslor. Eller var jag det. Denna gråa torsdag vaknade jag upp i en varm famn, tyvärr behövde vi gå upp då han skulle till skolan
Supergott - vi åt alla så att vi knappt orkade prata efteråt. jag säger bara en sak - Pulled Pork. Vi hade gäster i helgen och då provade jag för första gången att göra Pulle pork och det kommer jag att göra många gånger framöver
1 gurka. 1 tsk salt. 1 msk citronsaft. 2 msk olja. Svartpeppar. Chiliflakes. Riv gurkan på rivjärnets grövsta. sida eller använd en grönsakssvarv om du har
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.