• Hetta upp oljan i en stekpanna och bryn köttet iomgångar. Strö över persiljan. stora tärningar. ”Maten, drycken och konsten att kombinera” är skriven av Per Morberg och ges ut av Bonnier Fakta
IngrediensertillPer Morbergs sjömansbiffi Crock Pot. Jag älskar Per Morberg och hans recept. Kalops, Boeuf Bourguignon, Älgfärsbiffar, Biff Rydberg, ja listan kan göras lång
Väldigt god. Ett recept ur Per Morbergs bok Morberg lagar husmanskost. Krämig och god smak. Har aldrig haft kummin, lagerblad och paprikapulveri förut, däremot brukar jag ha ivitlök och chilisås
Kokt potatis, hemgjordlingonsylt, senap och sallad kompletterade biffarna och såsen på mintallrik. Idag lagade jag tillPer Morbergs älgfärsbiffar med kantarellsås från kokboken Morberg jagar och lagar
”Maten, drycken och konsten att kombinera” är skriven av Per Morberg och ges ut av Bonnier Fakta. • Strö lite salt på fisken och låt den stå och dra en stund
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.