Här finns egentligen inget recept eftersom jag inte tillagat något utan bara arrangerat det hela. Eftersom jag har min butik Annies Stuga hinner jag inte med att stå och fixa och trixa med mat hela dagen innan vi ska ha bjudning
Det bästa meddennachokladiga efterrätt är att smeten kan förberedas dagen innan och sedan är det bara att grädda chokladfondanterna inför själva serveringen, sådant gillas starkt
bra tvungen att fråga min vän Sanna hur hon hade gått till väga med sina. som och så kunde vi ändå inte ha kalaset utan fick ta med tårtan till sjukhuset
Vissa dofter inpräntar sig i hjärna och tar dig tillbaka till en förlorad tid. riven fårost blandad med dill, crème fraiche med pressad vitlök i, favorit sylten eller Nutella
Tänkte tipsa dig som äter enligt LCHF hur du kan dricka varm choklad, utan att behöva köpa massa konstiga blandningar fulla med socker och liknande ute i butik
Receptet har jag hittat hos Ann-Louise på Lilla Matdériven som jag väl hyllar ungefär lika ofta som jag hyllar disaronno, men hon är ju så himla bra på det här medenkel och vegetarisk mat, och bra mat för barn, och bra på det här med äggfritt och nötfritt och sockerfritt och giftfritt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.