Eftersom korv är trend och att jag förra sommaren fyndade en gammal köttkvarn från Husqvarna, tog jag chansen att gå en korvkurs på restaurang Allé för att lära mig mera
Jag utgick från detta recept men som vanligt är det något som inte finns hemma och jag brukar ofta testa dra ner lite på sockret, både för att det inte är särskilt nyttigt men för att jag inte är så förtjust i när det blir för sött och det gick bra även denna gång
Och jodå, här har ni en charkuterist somsom inte får nog av korvtillverkning på jobbet. Håkans senaste korvtillverkning hemma i vårt kök resulterade i en bräckkorv som blev riktigt lyckad
Skär lite tomat och placera på plankorna. Skär den färdigkokta potatisen i lite random stora bitar. Jag börjar bli en riktig hejare på det här med plankstek, har gjort det ett antal gånger senaste åren
Lagade potatismos i torsdags, som det blev rester av så jag gjorde potatismuffins till lövbiffen i fredags, och jag känner mig rätt sugen på grekisk potatisgratäng, så det ska det bli någon dag
Jag bakade ett gäng och har haft med mig som mellanmål på jobbet i ett par dagar och de är perfekta att ha till fikat eller som ett smidigt mellanmål på språng
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.