Jag hoppas innerligt att ni haft en bra jul tillsammans med era nära och kära. Det har i alla fall jag haft med mina, och jag har dessutom hunnit vara iväg på lite äventyr sen sist
I senaste Smakboxen följde det med salta brödpinnar. Till plocket med syrrans familj gjorde jag dem ännu smarrigare genom att bre vitlöksost på toppen och linda parmaskinka runt
rosmarin eller timjanFörbered fyra plåtar genom att klä dem med bakplåtspapper. Med samma degbit ska du köra den igenom den delen på pastamaskinen som delar degen i typ tagliatellebreda bitar
Min mix idag bestod av några marinerade vitlöksklyftor, ganska mycket inlagda basilika tomater och Pomamore tomater med vitlök & örter, några kuber parmesanost, lite örtolja och balsamvinäger
De blev supergoda och smakrika med en tydlig smak av parmesan och en hint av ramslök. Förutom till nässelsoppa kan brödpinnarna förstås avnjutas till vilken soppa som helst, varför inte en vårlig vit, rostad sparrissoppa
Maten platsar definitivt i LCHF- facket om du nöjer dig med grönsaker till och slopar potatisen. Servera genast, med kokta grönsaker eller sallad, eller - om du inte räds kolhydrater - gärna färsk potatis
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.