OJ, de här smakar precis som seriösa brownies man köper styckvis i vackra delibutiker. -)kommer att vara en stående favorit på vårt fikabord och kommer troligen dyka upp i en massa olika varianter här på bloggen
Vet inte när jag käkade kvarg sist. Så idag fick det bli det och en äggmacka till kvällsmat. Mums. Använde min nya stavmixer jag fick av Cs mamma och hennes man i present, till att mixa kvarg, yoghurt och banan
Har inte varit på denna senaste pumpen (vilket kanske säger endel för vissa "pumpare" hur längesen jag var på ett pump-pass) och det måste vara den tuffaste någonsin
Alltså jag tror jag dör lite, så gott är det här. Matporr i ordets rätta bemärkelse. Därför har jag nu startat upp en kategori som faktiskt heter just Matporr, som ni finner till höger bland de olika kategorierna
Sista myshelgen hemma på tu man hand före jul, och det firas ju såklart med god MAT. Bloggar dagens middag på dagens recept då det består av några nya grejer som inte redan finns i bloggen
Vips, så hade halva veckan gått. Vilket betyder att det är lite mindre av januari kvar. Idag är det endast -16, så det är ju bara att ta på sig t-shirt och shorts
Efter att jag uppdaterat mina kryddor, skåp och kryddlådor så hittade jag min favorit. rosépeppar. Fick ett sånt sug efter just fläskfilé med krämig rosépeppar då jag inte använt den på länge
Sätt ugnen på 225 gr. Koka riset i lättsaltat vatten enligt beskrivning på rispaketet. Skär kasslern i tärningar eller stavar och bryn den i 4 tsk flytande margarin eller olja
Visst är det väl skönt med okomplicerad mat med rena smaker. Jag drar lätt iväg och lägger till ingredienser för att få med så mycket gott som möjligt men den gyllene regeln för de flesta kockar är att less is more
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.