Riv mandelmassan och blanda med övriga ingredienser. Tillsätt ägg, sirap och salt. Börja med fyllningen. Smula jästen i en bunke och rör ut i den kalla mjölken
Om man ser på våra inlägg och recept de senaste veckorna så kan man ju tro att vi bara äter på helgerna och att vardagsmaten överhuvudtaget inte längre existerar i det Mårtenssonska köket
Nämligennutellaglassen som jag har tipsat om här tidigare. Häll gräddenoch Nutella i en bunke ochvispablandningen fluffig(inte för länge för då skär sig grädden) med enelvisp
Som lördagsgodis händer det att Viljar får torkad frukt och nötter i enliten skål. D-vitamin. Är det verkligen bättre att välja torkad frukt och nötter istället för godis
Något som vi i alla fall vet blev bra är enenkel laxmiddag som vi absolut vill dela med oss av och med den följer ävenenliten nyhet som vihar funderat ett tag på att införa
Stekta hyvlade morötter, lite sockerärtor, fläskkött ( som med stor fördel kan uteslutas och så har man en god vegetarisk gryta) paprika, ananas och rödlök
Ludvig var entomtenisseoch Ella i skönsjungande tärna, eller tärning som Ludvig kallar det. Några med flingsalt på och några med hjärtanströssel, riktigt goda vilket som
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.