Med andra ord ingen olja ochså yoghurten som tar bort det där lite slemmigare i auberginen. Plötsligt fylldes varje ledig minut med jobb (om än roligt sådant) och jag har inte haft en minut ledig sedan dess
Och – vi är nog beredda att hålla med. Ordet paleolitisk kommer från den första och överlägset längsta av de tre tidsperioderna av stenåldern som kallas Paleolitikum
Musik i köket. Apelsinerna i fruktkorgen lyste anklagande med sin klara signalfärg och jag förstod att det var dags att göra något åt saken innan förrutnelsen tog vid
Musik i köket. Så häller du i grädden och kokar upp den och rör i buljongpulvret. Strimmla purjolöken och fräs den tillsammans med de upptinade trattkantarellerna i lite smör i en kastrull
Tänk på att bara tillsätta lite i taget och se hur degen utvecklas. Väljer du att värma på degvätskan kan du tillsätta saffranet i kastrullen och värma på det tillsammans med mjölk och grädde
Jag har saknat det, och jag hoppas förstås att ni bloggläsare har saknat mina inlägg… Jag har dock varit alldeles för upptagen med annat för att hinna blogga i den utsträckning jag egentligen skulle vilja, så kan det bli ibland, men förhoppningsvis ska ”bloggtorkan” snart vara över
Hur man gör en god gräddsås eller lyckas med pepparkakshuset… Jag blir lätt förblindad många gånger då jag läser kommentarer och verkligen ser vad det är ni uppskattar här på kryddburken
Det är en så himlarns smarrig kall sås som vi serverar er idag, en sås som ni säkert kan ha på många mattallrikar och som inte kräver några konstiga ingredienser
Eventuellt kan du hälla på lite köttsaft ifall du vill späda rätten eller få lite mer sås. ) Denna rätt får lite extra sting av sambal oeleken, som är en av mina favoritingredienser för att få lite hetta
Salta och krydda med röd paprika, oregano ochlite muskonöt. Potatisgratäng på lite annat sätt. Mannen från Finnö, sa att det var gott med potatisgratäng till och att jag skulle skära köttet i ganska tunna skivor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.