I slutet av gräddningstiden blir bröden snabbt brända om man inte är vaksam - så håll ett extra öga på brödet de sista minutrarna om du inte vill ha svart knäckebröd
Att inte ha en påse pytt i panna i frysen den där dagen när man faktiskt hinner göra väldigt mycket och alldeles för sent kommer på att lunch-vore-nog-bra-innan-klockan-blir-för-mycket
Färdigt på. Ta ut ditt knäckebröd och låt det svalna innan du bryter det i bitar. Färdigt på. Ta ut ditt knäckebröd och låt det svalna innan du bryter det i bitar
Det första jag gav mig på var en omgång knäckebröd, vilket vissade sig vara ett utmärkt val. När den fått stå över natten är det en betydligt större kompakt klump som väntar på en
Ta upp degen på mjölat bakbord och dela den i fyra delar. Spreja eller pensla på lite vatten och strö på kryddor, t ex kummin, anis, sesamfrö eller flingsalt
Skiva falukorven och stek skivorna i smör på hög temperatur. Lägg de kokta primörerna i senapsstuvningen och vänd runt, servera med falukorven och knaprigt knäckebröd
Skala och koka potatis, lägg toppen på nässlor i en skål med vatten. Stek abborren gyllenbrun i riktigt med smör och låt vila på hushållspapper så att överflödigt fett får ”rinna av”
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.