Jag använde också gräslök kan jag tillägga. Jag har dessutom mycket andra lökar, piplök, gräslök och lite ramslök så jag bestämde mig för att göra löksalt
Jag har bara läst lite kring det, och påminner migom en kost jag åt för några år sedan, och som faktisktsatte resultat i att jag mådde otroligt bra, och faktiskt tappadenågra kilon till på köpet
Det var då jag förförsta gången blev intresserad av mat och matlagning. Jag lärde mig att göra den här fiffiga lösningen som jag alltid har tyckt väldigt mycket om
När kryddorna är "klara" lägger man dem i tygstycket och knyter sedan runt matlagningssnöret så att den påse bildas där kryddorna ligger i själva påsen (jag placerade tyget i ett glas för att lättare få ihop tyget till en påse)
Vispa äggvitan med en elvisp, först på låg hastighet, öka efter hand. Är mandeln fuktig är den svår att malaJag har ändrat lite i receptet som jag hade med i ett tidigare inlägg
Det har jag sagt förr. För 6 portioner köttfärssås behöver du. Jag äter sällan köttfärsås. Det är så himla gott när man bara äter det sisådär en gång varje 2 månader
Lägg i den rivna parmesanosten. Smaksätt med god tryffelolja, rör om och lägg upp på varma tallrikar. Smält smöret försiktigtutan att det fräser i en så stor kastrull att den kokta pastan får plats, tillsammans med strimlad salvia, salt och peppar
Många recept står utan vin till buljongen, för mig är det en oundviklig tillsats. Skala och hacka löken, stek den mjuk och gyllenbrun i rikligt med margarin och olja, enligt Robuchon ska löken täckas av smöret
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.