Då är det här ett bra nybörjarbröd. Har ni barn som gillar att baka eller kanske känner ni någon som nyss flyttat hemifrån och vill baka eget bröd för att spara pengar
Detta brödet är verkligen supergott. Det är dessutom snabbt, enkelt och väldans variationsvänligt. Jag har testat på det klassiska receptet men också med lite solrosfrön och linfrön, det funkade också jättebra
Lägg margarin, sirap, stött fänkål och salt i en stor degbunke. Värm vattnet till något varmare än fingerljummet ca 45 grader och häll vätskan i degbunken
Förslagsvis kan man baka nybörjarbröd, ursprungligen är receptet från Söta saker. Elin skriver. När man hälsar på mamma kan man passa på att använda julklappen hon fick av mig, nämligen en jäskorg
Det är helt enkelt ett bra nybörjarbröd om man är nyfiken på att testa surdegsbröd. Tweet Enkelt surdegsbröd på vete Postat den 11 juli, 2013 Finns det något godare bröd än ett ljummet surdegsbröd som har en härlig struktur och smak, det är tveksamt om det finns något som är godare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.