Perfekt för långa matlagningssessioneriköket, med andra ord. Hej igen. Det har varit paus för bloggandet nu i sommar, men nu börjar ju vädret blitristigen
Nu tar jag nyatag och kommer att vara aktivare. Hej mina trogna följare,. Som ni har märkt så har jag inte kunnat göra några inlägg under en period av olikaanledningar
Ny vecka nyatag, nu får vi hoppas att vi får vara friska, nu får det vara nog. Är fortfarande lite trött och slut men det kan man tydligen vara några veckor efter influensa
Prinskorv, smaksatt med äppelglögg och rosmarin. En tredjedel av köttet blandades med isvatten och äppelglögg och kryddades med rosmarin, vitpeppar, salt samt litenitrit
En fantastisk smakupplevelse. Körsbär och lakrits funkar perfekt tillsammans. Körsbär och vanilj passar nämligen också väldigt bra ihop, även om det blirväldigt annorlunda än med kombinationen med lakrits
Musikiköket. Att förnya gamla invanda maträtter är en utmaning. För mig har det blivit en liten hobby. Iblandblir det ganska misslyckat, som den gången när jag försökte mig på valnötsomlett
För ett par år sedan så gick jag en “surdegskurs”. Det var ett endagarsevent där en riktig surdegsgubbe (förlåt entusiast) gick all in för att få oss adepter att blilika frälsta som han var
Jag har skapat ett par nyafavoritpannkakor. Jag har länge varit ett stort fan av bananpannkakor, men har liksom saknat lite av fluffet och tuggigheten som annars finnsivanligaamerikanska pannkakor
När körsbären i trädgården blivit uppätna får man nöja sig med en konserverad variant. Idag provade viminipajerna av de ljusa körsbären som inte är lika söta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.