OstbrickaDå vi hade kvar ostarna från julafton hade vi tagit fram dessa, med kex. Rätterna är så pass enkla att vi har gjort fyrarätters som har tagit väsentligt mer tid i anspråk
Jag inleder det nya året med en riktigt god laxpudding som jag gjorde flera gånger under hösten. Så här efter julbordstider brukar det finnas en hel del laxrester att ta hand om, så den här rätten passar ypperligt på det nya året
Och imorgon ska även Tiril få komma tillbaka och leka med Molly (hon längtar. Ny vecka nyatag, nu får vi hoppas att vi får vara friska, nu får det vara nog
Bloggen rymmer en hel del smarriga vegetariska recept (som till exempel hur du gör en grekisk linssoppa, morots- och halloumibiffar och grönkålschips med parmesan)
Självklart kommer ni att få ett toppenrecept på semlor här på bloggen inom kort så att ni kan baka en egen variant till den “stora dagen” men fram tills dess tänkte jag bjuda på min egen variant på semla, men med en botten som är en riktig favorit…
Prinskorv, smaksatt med äppelglögg och rosmarin. En tredjedel av köttet blandades med isvatten och äppelglögg och kryddades med rosmarin, vitpeppar, salt samt lite nitrit
En klassiker (zucchinisnittar med skagenröra) och två nya rätter. Sätt ihop med en tandpetare. Här får ni recept på de två nya tilltuggen jag gjorde i år
Montage. Varför har jag så mycket tid att baka eftersom jag har fyra barn som är lite allihopa och jag säger att jag kan fixa min tid haha och mina barn är inte med mig hela tiden eller hur
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.