Tänk bara på att när det gäller kycklingfilé så ska köttets innertemperatur högre upp än när det gäller fläskköttet, båda grader har vi skrivit i receptet
Koka upp vatten, salt, rosmarin, vitlöksklyftor och peppar. Ta upp filéerna och häll bort marinaden. Finstrimla citronskalet med ett zestjärn eller potatisskalare och kniv
Skär potatis och lök i klyftor, palsternacka och morot i långa, knubbiga stavar. Lägg alla rotfrukterna i en baklåtsklädd långpanna, ringla över oljan samt salta och peppra
dubbelmarinerad fläskfilé med smak av ingefära och balsamvinäger. Den var verkligen supergod och alla trodde det var nötkött tack vare balsamvinägern som gjorde köttet brunt
Ett recept jag tycker alla borde testa att göra någon gång. Borsta potatis och skär i mindre bitar. Häll över olivolja och krydda med rosmarin och salt
Blanda marinaden och låt fläskfilén ligga i den cirka 1 timme. Grilla spetten runtom 6-8 min och pensla med marinaden. 0,5 kg fläskfilé, i bitar. 0,5 kg fläskfilé, i bitar 10 prinskorvar 2 st paprikor i bitar 8 st tomater, små 8 st smålökar eller halvor av större lök 1 paket bacon Marinad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.