05.30 gick
jag upp, 06.51 går min buss till centralen, 07.26 går pendeln till Karlberg, 08.12 går bussen till skolan, framme ca 08.40, och skolan börjat klockan 09.00!Varje morgon samma sak. Men det är det värt!I helgen har det varit fullt upp, men ändå inget speciellt. . . Igår spenderade jag dagen tillsammans med min fina vän Nellie och fick mitt löshår isatt, nu återstår bara en klippning så att det ska gå ihop ordentligt med mitt egna hår! Jag har lovat mig själv att bli bättre med inläggen, så det ska bli ändring på min frånvaro här nu.Idag kommer dem små till oss- äntligen! Får ont i magen varje gång dem lämnad bort, och längtar ihjäl sig tills dem kommer tillbaka hem igen. Får se vad för roligt som kan hittas på denna vecka då.. Jag vet att dem små garanterat vill ställa upp som hårmodeller iaf! Nu ska jag snart av bussen. Så vi ses!
Hej igen. Det har varit paus för bloggandet nu i sommar, men nu börjar ju vädret bli trist igen. Perfekt för långa matlagningssessioner i köket, med andra ord
Det är inte så lätt att bara svischa om ens typiska vardag och matintag. Ni är många som vill köra ny utmaning och då tänker jag att det ska vi absolut göra när ni är på hugget
Vilken härlig söndag vi fick. Sommarvärme och tid till höstfix, veckoplanering, en lååååång promenad med en kär vän och ett GOTT avslut med fin, fin middag
Ny vecka nyatag, nu får vi hoppas att vi får vara friska, nu får det vara nog. Knyt ihop och lägg i kylen ca 1 dygn. Knyt ihop och lägg i kylen ca 1 dygn
Mat & Middagar. Veckans middag. Piroger. September 22, 2016 16. 44. Förra veckan blev det storbak här hemma, vi fyllde upp både magarna och frysen med smarriga piroger
Är ni lite nyfikna på LCHF men inte riktigt vet var ni ska börja, eller om det passar er, ja, då kan denna veckans matsedel vara en liten hjälp på vägen för att testa något nytt eller kanske komma igång
Men innan jag går till tåget ska jag såklart dela med mig av veckans vegetariska recept som är en mozzarellagratinerad pastagratäng med broccoli och fänkål
Den första blev ju inte helt lyckad, gjorde en ny omgång igår och nu blev det perfekt, blev som fudge skall vara, står inget i receptet hur länge den skall koka men jag kokade den till 116 grader
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.