Ikväll gjorde jag det grillade brödet och det är helt klart en ny favorit på grillen. I veckan som gick var jag på tjejkväll tillsammans med ett gäng före detta kollegor, som med åren kommit att bli mycket goda vänner
Klicka för att dela på Twitter (Öppnas i ett nytt fönster)Dela på Facebook (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela till Pinterest (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela på Google+ (Öppnas i ett nytt fönster)Click to email (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela på Tumblr (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för utskrift (Öppnas i ett nytt fönster)GillaGilla Laddar
Jag går alltid på känsla vad gäller kryddor och vad jag har hemma, så mina köttfärssåser är nästan aldrig sig lika men mina barn är van att prova och är inte rädda för nya smaker
Maken och jag testade ett nytt recept under helgen när vi ville ha något riktigt gott som gick snabbt att sno ihop som kom att bli en ny mumsig favorit
Veckans meny blir bara för fyra dagar för på fredag åker vi bort. Det blir tre teman för det här inlägget - lördagsmys, veckans matsedel och svar på en utmaning från Bakglädje-Erika
Den kommer att göras fler gånger. Eftersom jag tycker om bröd som är gjort med en blandning av kokosnötsmjöl och mandelmjöl testade jag igår att blanda ihop en ny pizzabotten och den blev jättegod
Om du er nysgjerrigpå prosessen, har jeg skrevet om dette tidligere. Om jeg skulle bestemt menyen, hadde jeg sparket ut svineribben og erstattet med pinnekjøtt når som helst
Sist malda torkade kryddorSedan gör man såsen på tomat, kokosmjölk, eller kanske hackade nötter i vatten, för att till sist tillsätta kött, fisk eller grönsaker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.