Veckans meny blir bara för fyra dagar för på fredag åker vi bort. Det blir tre teman för det här inlägget - lördagsmys, veckans matsedel och svar på en utmaning från Bakglädje-Erika
Och här kommer efterrättstipsen. Jag kommer att fylla på med recept ända in i kaklet. Så har ni inte bestämt er för vad ni ska äta, så kika in lite då och då
Idag fylls bloggen med tips på nyårsmat. nymalen svartpeppar. Servera med creme fracihe, citronklyfta, hackad rödlök, dill, rom och nymalen svartpeppar
Tack Jenny för detta goda recept. 1 – 2 msk nypressad citronsaft. 1 – 2 msk nypressad citronsaft. Här kommer ett sista minuten-tips på en smarrig förrätt till påskmiddagen eller bidrag till påskbuffén – räktårta
Det har hänt att jag stått där med en chokladbit i handen, gått in på Facebook och kollat på en av mina inspirations-källor Andreia Brazier (så snygg fysik
Den första blev ju inte helt lyckad, gjorde en ny omgång igår och nu blev det perfekt, blev som fudge skall vara, står inget i receptet hur länge den skall koka men jag kokade den till 116 grader
Pajen är lika god nybakad som dagen efter. Idag tänkte jag tipsa om den här kalla skaldjurspajen, som är en riktig höjdare med tonfisk och kräftstjärtar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.