Ny vecka och visst känns det i luften att vi är på väg mot hösten. Inte mig emot, jag är verkligen en höstmänniska, älskar den årstiden, mycket på grund av att min kropp mår som allra bäst då och det känns eftersom jag får så mycket mer energi då
Canelloni med fänkål och spenat. De var verkligen helt helt underbara, så jag tiggde så klart till mig receptet och inväntade tillfälle att få göra dom själv
Jag tycker att julbordet ibland kan vara lite övermäktigt – det är många smaker, ganska ”tung” mat, bröd och annat som lätt gör en väldigt mätt väldigt fort, så jag har varit på jakt efter en god sallad att ha till all den klassiska julmaten
Häromdagen fick jag frågan i en intervju, och jag kom fram till att jag inte kunde säga något särskilt kök, men mitt hjärta klappar nog ändå lite extra för Italiensk mat kom jag fram till Vilket av världens kök tycker ni bäst om
Denna sallad med gurka och zucchini är bara så god ochfräsch. Både gurka och zucchini är kalorisnåla och du kan äta av de hur mycket du vill utan att det påverkar din vikt
I veckan lagade jag en fräschoch god thaikyckling som jag ska ge er receptet på. Vill du ha mer sting i maten, låt kärnorna i chilin vara kvar och/eller ha i mer currypasta
Förra helgen gjorde jag en god lasagne (det är inte ofta jag hinner laga mat nu för tiden men ibland händer det ) och till det serverade jag en jättegod krispig sallad med fräsch dressing
Men en av de saker jag lagat i jobbsammanhang är i alla fall den här fantastiskt trevliga rabarberdesserten, och den vill jag verkligen dela med mig av
Tänkte tipsa om en fräsch sallad man kompletera. fira jul idag också och äta ännu mer julmat. Det bästa med introduktionen av denna sallad var att både mor och svärmor gjorde klart att de INTE tyckte om getost men jag kan säga att båda ändrade sig efter att ha smakat denna sallad
Så fräschaoch läskande. Mango- och kokosglass. Fräsch mango- och kokosglass. En mango- och kokosglass. Inlägget Fräsch mango- och kokosglass – laktos-, sockerfritt vegan recept dök först upp på Rawness
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.