Krama bort vätskan och blanda salladen med marinaden. Finstrimla vitkålen i matberedare och skölj väl. Halvera lökarna och skiva dessa mycket tunt för hand
Klyfta tomat och lök och blanda med majs. Dessutom håller den ju längre i kylskåpet än tex isbergssallas, så då kan man göra denna sallad och ha till alla måltider i veckan
I vilket fall fräste jag ihop en jättegod ochfräsch nudelwok med fläskfilé, paprika, purjolök ochmorot, med en aning indonesisk touch (mest beroende på sojan Ketjap Manis)
Smaka av med curry och salt. Med det inte menat att jag inte uppskattar riktigt het currypasta, men jag har glömt av att använda just den här som blir så god just i en sådan här gryta med grädde
Linsgryta medmorot, paprika och broccoliLinsgryta har oförskämt dåligt rykte. Denna är smaksatt med rökt paprikapulver, spiskummin och malda korianderfrön
Jag är lyckligen hemma igen efter några fantastiska dagar i Warszawa tillsammans med en av döttrarna, men efersom jag kom hem mitt i natten och inte i säng förrän en bra bit på den här sidan midnatt har jag förstås inte hunnit samla ihop varken mig själv eller något Warszawainlägg
Spola med kallt vatten så att kokningen avstannar och skär varje sparris i tre bitar. Denna är min nya favorit när det gäller potatissallad, den är otroligt god och väldigt fräsch
För att det inte ska bli tjatigt att käka samma sorts sallad så brukar vi alternera mellan att varannan vecka smaksätta den med oregano och varannan vecka med italiensk salladskrydda
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.