Blanda tomatsåsenmed auberginetärningarna och servera medlinsriset och salladen. Hetta rikligt med olivolja i en stekpanna och stek tärningarna gyllene på alla sidor, krydda med green harissa
Men en av de saker jag lagat i jobbsammanhang är i alla fall den här fantastiskt trevliga rabarberdesserten, och den vill jag verkligen dela med mig av
Klicka för att dela på Twitter (Öppnas i ett nytt fönster)Dela på Facebook (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela på Google+ (Öppnas i ett nytt fönster)
Toppa med hackad persilja och parmesanost och servera direkt mednykokt spaghetti. Skär kycklingfiléerna i tärningar och mixa i matberedare med grädde, persilja, salt och peppar till en slät smet, i cirka 20 sekunder. Bryn dem runtom i olja på medelvärme i cirka 5 minuter. Häll över tomatsåsen och låt puttra i cirka 5 minuter
Salmalax med flower sprouts, basilikarisoni och brynt citronsås. Romflamberade räkor med kokoscurry. Vegetariska miniburgare med blue cheese, betor och citronmajonnäs
Förra veckan bloggade Mårtenssons om Kycklingbullar i tomatsås och av en händelse så sålde de kycklingfärs med kort datum till riktigt bra pris dagen efter när jag var och handlade
Klicka för att maila detta till en vän (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för utskrift (Öppnas i ett nytt fönster)Dela på Facebook (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela via LinkedIn (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela på Twitter (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela på Tumblr (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela till Pinterest (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela på Google+ (Öppnas i ett nytt fönster) Gröna biffar medris
salt & peppar efter smak. Många tycker att det är tråkigt att inte kunna äta "vanlig husmanskost" när man är vegetarian, dock tycker jag att man kan göra sina husmansrecept med en tvist
I min variant blir det däremot en betydligt godare och nyttigare variant av bönor. Serverade med en riktigt god Prinskorv med hög kötthalt från Karlström’s i Ramsele
Arbeta in karamellfärgen droppvis i den rumstempererade marsipanen till en mild grön nyans. Riv mandelmassan grovt och lägg i matberedare tillsammans med smör, socker, kakao, havregryn och vaniljsocker
Avsluta med att bryta över bitar av chevre. stat_gif += "&x_ads_imp_theme=" + wpcom_adclk_theme. Jag har upptäckt en ny jättegod favorit, att koka helt bovete och ha i en sallad istället för tex couscous eller bulgur
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.