Låt allt steka på svag värme några minuter tills brysselkålen känns lite al dente. Vi hade lite förhoppningar om att de kanske hade några flaskor vin till vårt vinprovarprojekt eftersom det inte direkt kryllar av "fyndlisteviner" på systembolaget i vår stad
Riv skalet på en av apelsinerna och blanda med honung, rapsolja, lite salt och vitpeppar. Filea apelsinen och blanda filéerna med brysselkålen och vinägretten
Dela brysselkålenpå hälften. Njut av ett vegoalternativ på julbordet. Stekt brysselkål med majonnäs och rostade hasselnötter Du lagar den här rätten i tre steg
Rosta sesamfröna i en torr stekpanna på medelvärme. Brysselkål är för mig en bortglömd grönsak men med det här receptet kommer det serveras brysselkål ofta
Jag har en vana att snöa in mig på olika livsmedel och ett tag äta det till både höger och vänster. Ingen avocado den här gången, inte heller någon ost och brysselkål istället för vitkål
Ta upp gelatinbladen och smält dem på svag värme i en liten kastrull. Sätt ugnen på 175°. Spänn fast bakplåtspapper i två runda formar med löstagbar kant, 24 cm i diameter
Brantevikssillen är en populär sill och många hittar till bloggen i jakt på ett enkelt recept, byggd på färdig inläggningssill snarare än att köpa sillfiléer
Så härligt med allt älgkött som just nu finns tillgängligt. Jag hade turen att komma över ett fint innanlår och valde då att köra en saftig rostbiff med smak av vitlök, rosmarin och senap
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.