Men vi känner att vi närmar oss ett beslut i denna svåra fråga och inte hämtar vi hem vårt beslut från Tomelilla i alla fall, så mycket vet vi med bestämdhet
Riv rödkålen med osthyvel (jag finhackade hälften för mer varierande textur). Till kvällens grillmiddag blev det en coleslaw Inspirerad av Åse, som hade ett recept i senaste numret av Matkärlek
Riv skalet på en av apelsinerna och blanda med honung, rapsolja, lite salt och vitpeppar. Filea apelsinen och blanda filéerna medbrysselkålen och vinägretten
I helgen lyxade jag till det lite med gott långkokt kött och coleslaw. Coleslaw. Servera till ex , kött, bacon, kassler, kyckling och eller till det du grillar till sommaren Coleslaw
Smaken är lite åt det söta hållet och kålrabbin brukar därmed gå hem hos barnen. Här har jag använt kålrabbin i en variant påcoleslaw där dess krispighet också passar väldigt bra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.