Vegetariska pastamed massor av härliga champinjoner, vitlök och lite hetta. Då var det äntligen fredag och här kommer dagens tips till en mysig kvällsmiddag som inte tar allt för lång tid
Koka pastanoch strimla baconet. Häll över såsen med kött och svamp. Skär bort eventuella hinnor på köttet och skär det i en halv centimeter tjocka skivor
Det är något riktigt, riktigt svulligt i kombinationen medpasta, fetaost, soltorkade tomater och en så där riktigt krämig sås som man bara får när man kombinerar tomat med grädde eller crême fraichè
-) Ett perfekt sätt att använda det som (eventuellt) blir över från en ostbricka är att smälta ner rubbet i grädde och crème fraiche i en härlig sås till pasta
Hela familjen fullkomligt slukade faten – och sådana rätter kan man inte ha för många av. I kassarna fanns en massa ”godsaker” – bland annat ett gäng superfina skogschampinjoner
Köttfärssåsen är dock bara en del av middagen och en liten sådan om man jämför medpastan. Fettuccinen vi åt i förra veckan tillsammans med tomatsås och tilltugg
Lägg tillbaka pastan i kastrullen och tillsätt baconfräset, brieost, spenat och basilika. Fräs runt så att osten smälter och smaka av med salt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.