Då var det dags att dela med mig av nyårsaftonens efterrätt. En väldigt söt och god historia. Inte ofta jag äter sådana här efterrätter men ibland får man ju göra undantag, eller hur
Våra vänner skulle egentligenkommithit men tyvärr blev dom sjuka så vifirar ensamma. Funkar alldeles utmärkt med tanke på att jag inte är specielltpigg
Vi hade några olikasnittar som vanligt på nyårsafton - några gamla favoriter och något nytt. Riktigt goda blev de ost- och olivbollar som Karintipsade om
På nyårsafton hade jag (vi) lyxen att gå bort till dukat bort. Jag var helt köksbefriad (hela dagen. ), så pass att jag endast vistadesi köket när jag hämtade mat
Nyårsaftons desserten. bärpaj med vitchokladfyllning. Ikväll ska vi äta gott och umgås hela familjen och jag ska börja med att förbereda kvällens tre rätters middag
Serranorullar och hummertoastVi hade en riktigttrevlignyårsafton med goda vänner och deras barn. Till förrätt blev det lite plock i form av serranorullar fyllda med bland annat mascarponeost
Vill du skapa världen enklaste, festligaste efterrätt med hög nyårsaftonsfaktor, så gör du så här. Crème Ninon, soppa på gröna ärtor och mousserande vin, är en givenkandidat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.