Rabarberkompott medvit chokladmousse, . Både söt och sur och underbar, men rabarbern blir inte sådär distinkt sur som den kan bli utan len och fin med lite klös i
Rosa macarons medvitchokladfyllning. Inte ens med hälften så mycket kokosmjöl blev det bättre. Den vitachokladfyllningen är syrlig av philadelphiaosten, men passar perfekt till de söta macaronsen
Vispa sedan ner bubbelvattnet i smeten med en visp. Scopa upp glassen med en varm sked. vit choklad – finriv chokladen på rivjärn och rosta på bakplåtspapper i ugn på 175 grader i 5-7 minuter. 100 gr vit choklad
En riktigt lyxig variant med fyllning både av björnbärskompott och en vit chokladkräm. Tårtan går att skära direkt från frysen och tinar på nolltid medan du kokar kaffe eller blandar saft
Allt snack om att det är så enkelt att lyckas med dessa kakor, alla små gliringar om att det är "Svensson-macarons" eftersom det är en baggis att svänga ihop whoopies jämfört med macarons
Hacka den vita chokladen i bitar och rör ner det i grädden så det smälter tillsammans med sockret. 2 gelatinblad3 dl grädde1 dl mjölk2 msk socker100 gram vit chokladGör såhär. Lägg gelatinbladen i en skål med kallt vatten i ca 5 minuter
Lägg vitan i en skål och blanda gulan med chokladen. Blanda ner äggvitan i chokladsmeten och rör om. LCHF Dessert med bakad chokladkaka, vaniljapnnacotta, blåbärs mousse, blåbär och torkat blåbärsströssel
Vispa äggvitornamed sockret och ättikan till ett hårt skum. 4 äggvitor (vispas till hårt skum + 1 tsk ättika). 2 ½ dl vispgrädde och hallon och hyvlad vit choklad. 4 äggvitor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.