Så vaför inte ställa till med ett snabbak som gör att du har nygräddade bullar på runt en halvtimme. Frys in bullar som blir över till nästa gång suget kommer
Det har blivit som en rutin nu att baka frukostbröd på helgen men jag måste skärpa mig och dutta i lite grövre mjöl, nötter och "kvitterfrön" men jag råkar ju älska det här brödet utan nyttigheter också
Örat värker, halsen svider, febervärken har visserligen gett med sig men jag är sååå tröööött. Skär ner paprika i mindre bitar och lägg i tillsammans med champinjoner + lite av spadet
Låt sjuda så den blir mer tjock men inte gräddsåstjock. Ingen Nina Simone, ingen Ella Fitzgerald inte ens Edith Piaf utan bara total tystnad så jag hör vad jag tänker och i bland tänker jag ganska smarta saker och i bland tänker jag inget alls
Den långa bearbetningen kommer stabilisera degen och göra den mindre kladdig. Degen behöver inte knådas, bara arbetas ihop så att du kan dela den i tre bitar
Nu förstår jag grejen. det får ni se under dagen, nu ut på utflykt med barnen. Körde en svensk variant då jaghade råkat köpa prästost fast jag redan hade en hel ost hemma
Så skulle jag vilja ha det varje dag, men så kan det ju inte vara alltid ibland måste jag ju jobba. Älskar att vara hemma och ta emot dem när de kommer hem
Ta upp eller skjut löken åt sidan och bryn köttfärsen, rör om så den inte klumpar sig, kärna ur, hacka och tillsätt paprikorna och rör om, låt fräsa några minuter till
den har ett beräknat datum som är nästa vecka, men nu är jag bara hemma och lullar. Så nu går jag hemma och väntar på den där bebisen som väntas komma när som helst
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.