Efter en hektisk dag på jobbet så är bakning kul och avslappnande tycker jag. Men det skall inte vara krångligt, så idag blev det Italienska cantuccini… super goda
eller 1 pkt 5-minuterssill5 dl vatten1 dl 12% ättika1 msk saltDra bort skinnet från sillen (använder du fryst sill så går det lättast att göra om den inte är riktigt upptinad)Blanda lagen och lägg i sillen, låt det stå kallt i 1 dygn
Det är härligt med överraskningar, när jag kom hem idag så kom Millian hit till oss. Hans mamma och Milton skulle ut och åka då ville inte Mille med, det är bra så får farfar sällskap i morgon misstänker att det blir legobygge
Jag har längtat efter nässlor hela året – o nu är de äntligen här. De som inte hamnade i soppan, lades på tork i ett mörkt rum eller förvälldes och frystes ner
Nu när jag kommit i ordning i lägenheten har jag t o m kommit mig för att baka till jobbet igen. Eftersom det var första gången jag bakade i denna ugn, såg jag till att prova säkra kort
Nu när det börjar närma sig hösten så är det grytor som gäller, i alla fall hos oss. Perfekt att laga och det brukar alltid bli en massa över, toppen att ha till kommande vecka
Jodå, nu händer det saker må ni tro. Vi blev nästan lite rädda igårkväll när vi satt och åt mat och det small till ganska högt, det lät som ett skott som sköts iväg när de skjuter varandra på tv
Vilken otroligt produktiv dag vi har haft. Kollat på soffa, köpt soffa, köpte lite av varje på IKEA, skrivit veckomeny, handlat, röjt, sorterat och slängt lite grejer, tvättat, sprungit och plockat ner nästan hela julen
Populära inlägg. Hirams Värmlandstårta. Ett av Hirams klassiska recept är Värmlandstårtan som går bra att lägga i frysen och ta fram när det är dags för kalas
Nu grönskar det såväl inne som ute. Det lär vara sommar när det varit 10 grader varmt under fem dygn i rad på flera ställen i Sverige och nu är målet uppnått
Mina fikonträd har tydligen bestämt sig för att mogna i omgångar, tänk om de blev mogna samtidigt. Som det ser ut nu så kommer jag att få koka marmelad varje helg, men okej då det var inte så besvärligt
Svenskt kött har presenterat ett nytt styckninsschema (i länken kommer du till deras blogg). Trenden kring "nose to tail-köket" - att ta vara på allt kött - inspirerar
Nu blir det andra bullar. av Sara den Mar 13, 2011 • 20. 25 1 kommentar. Morgonstund har en bulle i munn. Senaste inlägget handlade om den underbara semlan
Dessa ljuvliga bullar med smak av smörkola är helt fantastiska. Tycker även att dessa håller sig saftiga och goda längre än många andra recept jag testat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.