Av förra årets flaskor hann vi inte dricka upp dem och de har vi testat nu när det var lite ruggigt ute och ja den är godare i år när den stått till sig på flaskorna
Är även perfekta till att göra korvbröd, nu när det är dax att ge sig ut på vårutflykter. Nu är det middag som gäller, det blir rester från lördagens middag… som ni vet så lagar jag alltid för mycket
De passar superbra till glöggen. Grädda i 10-14 minuter. Det här är en form av den traditionella kolakakan, fast här med de karaktäristiska pepparkakskryddorna
sesamfrön Tillaga nudlarna enligt paketet och spola dem i kallt vatten och låt rinna av. Lägg en lite hög med nudlar på, dra en sträng med sambal oelek över, lägg på lite grönsaksstavar och strö över koriander och limeskal
Hacka de övriga champinjonerna och löken fint och fräs några minuter i smör. Så nu är man mätt och belåten, undrar vad det är för barnprogram ikväll… för jag misstänker att det blir vad vi får titta på, haha
Grädda mitt i ugnen i 12-15 minuter. Gott nytt år allihop. Nytt år och nya tag. Min jul och mitt nyår har varit alldeles för bra, maken har varit hemma mer än på flera år så vi har hunnit njuta av familjelivet och till och med hunnit med att bara vara hemma och inte göra något särskilt
Så nu kan du slippa att fundera, här har du desserten till juldagen, annandagen eller nyårsafton. Nu ska jag baka ytterligare en tårta som jag tänkte bjuda mina kära kollegor på i morgon
Från första början var min tanke att jag skulle göra en vit glögg på en bas av flädersaft. God Glögg. Tillsätt det vita vinet och värm glöggen varsamt, utan att den får koka
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.