Blanda i alla övriga ingredienser och låt den gå på medelhastighet i 10 minuter. Får vila i 10 minuter. Grädda 220 grader 7-9 minuter 9 dl mjöl. 10 minuter. 7-9 minuter
Ett av våra fynd från vår Köpenhamnstur hängernu i balkongfönstret. I år tänker vi inte bjuda på tomtar, även om det finns fler på lager, istället så har vi en ny idé på en följetong fram till juldagarna
Nu börjar julen närma sig med stormsteg och det är dax att slå in julklapparna och tomtarna måste fram… väntar på hjälp från M&M, så att det blir riktigt gjort
Nu är det bäst att passa på att grilla när det är så härligt väder, det smakar bättre då. En helt otrolig kväll,vi gick inte in för att det var kallt utan för att det var kväll
Blanda ägg och mjöl i en skål, djup, vispa runt lite lätt. Hetta upp en stekpanna och lägg i rejält med smör, stek på medelsvag värme tills kycklingsaften som kommer ut vid provstick är genomskinlig och klar
Men just nu är det väldigt tyst här hemma, det får bli en tv kväll innan vi somnar. Nu är det fredag och jag har precis kört hem de små godingarna, de har förgyllt vår tillvaro
Efter att ha flyttat, firat nyår med magsjuka och sedan haft världens jobb med att tömma flyttkartonger så är jag nu tillbaka i rutan igen och en mycket bättre uppdatering utlovas
Februari har visat sig vara en riktig högtidsmånad här på Kärlek på tallrik. nu kan jag också stoltsera med att ha en blogg som är hela 1 … Fortsätt läs →
Sedan lade jag schalottenlöken, vaniljstången + vaniljmärgen, det vitavinet (jag använde överblivet matvin som frusits in i kuber) samt vinägern i en kastrull
Nu tar vi sats mot julen här i köket och ägnar hela veckan åt juliga tips och recept. Hela året har vi suttit på flera recept och bilder som vi bara väntat på att få dela med oss av till er, bilder och recept från förra årets jul i det Mårtenssonska köket
Det måste få ta tid - så nu kör vi igen. Nej nu får det vara slut på tramset. Idag så blir det det underbara brödet som mina barn bara älskar - och vi vuxna också för den delen
) Men vi kan inte säga det tillräckligt många gånger, egen inlagd firre är så enkelt att fixa till och så mycket godare än den man kan köpa på glasburk i affären, det lovar vi er också
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.