Visst är det lite mycket göra nu, ni vet tomtar som ska fram och stakar och gud vet allt. Shit va veckorna går fort, inser ju att det va en hel vecka sen jag la in nått nytt här
Hemligheten med att hinna laga bra mat som går rät fort efter jobbet är egentligen så lätt som planering och att helt enkelt förbereda det man kan kvällen innan
Sötfisarna har nu en vecka kvar innan skolan börjar, och nu kommer de båda gå på Gerestaskolan. Igår passade jag på att lata mig i sängen till framåt lunch, då vädret ändå inte visade sig från sin bästa sida
Men nu ska jag sluta babbla och faktiskt ge er receptet. Tur att jag då har ett superrecept som går fort att göra (typ max en halvtimma) och som de flesta har alla ingredienser för i skafferiet, för det går också att anpassa på så många sätt beroende på vad en har hemma
Så nu ska jag testa detta upplägg kommande fyra veckor och se hur det går. I slutet av augusti skrev jag ett inlägg på Facebook att jag nu skulle börja introducera fler vegetariska och fiskbaserade middagar varje vecka
Forma till pannbiffar och stek dem i stekpannan några minuter. Dessa biffar går jättefort att göra (tar mindre än en halvtimma) och såsen är superenkel
Himmel vad dagarnagår fort nu för tiden, så fort att det va nästan en hel vecka sen jag bloggade. Sen så undrade han varför i hela friden jag inte kunde göra den sås jag alltid gör till lax (creme fraiche, rom, dill, persilja och gräslök) och varför skulle jag he lök i såsen om jag nu gjorde nån ny variant, det va ju skit äckligt
Är även perfekta till att göra korvbröd, nu när det är dax att ge sig ut på vårutflykter. Nu är det middag som gäller, det blir rester från lördagens middag… som ni vet så lagar jag alltid för mycket
Vi byggde slott, en bondgård, hundkoja, muminhuset och mycket mer. Tiden då det skulle vara massa färg på mina pepparkakshus är över och nu blir det mer stilrent
Hacka de övriga champinjonerna och löken fint och fräs några minuter i smör. Så nu är man mätt och belåten, undrar vad det är för barnprogram ikväll… för jag misstänker att det blir vad vi får titta på, haha
Just nu är det grönsaksbiffar som gäller för hela slanten. Jag är petig och kräver att biffarna enkelt går och steka och håller ihop så det inte slutar med en smulig röra i stekpannan
Grädda mitt i ugnen i 12-15 minuter. Gott nytt år allihop. Nytt år och nya tag. Min jul och mitt nyår har varit alldeles för bra, maken har varit hemma mer än på flera år så vi har hunnit njuta av familjelivet och till och med hunnit med att bara vara hemma och inte göra något särskilt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.