Först finhackade jag schalottenlöken, skar upp vaniljstången och skrapade ur vaniljmärgeninuti. En citron hittade jag, den delade jag upp och pressade ner lite av vätskan inuti kycklingen och sedan kastade jag ner ett par citronklyftor inuti kycklingen också
resten av familjen äter ju bröd så nunärvi har semester så finns det ju faktiskt lite mer tid och dessutom så tycker jag att surdegsbröd är jäkligt gott
Efter att ha flyttat, firat nyår med magsjuka och sedan haft världens jobb med att tömma flyttkartonger så är jag nu tillbaka i rutan igen och en mycket bättre uppdatering utlovas
Februari har visat sig vara en riktig högtidsmånad här på Kärlek på tallrik. nu kan jag också stoltsera med att ha en blogg som är hela 1 … Fortsätt läs →
Och så stöter jag på detta recept, smakar precis som jag vill att de skall smaka. Är även perfekta till att göra korvbröd, nunär det är dax att ge sig ut på vårutflykter
Pensla med uppvispat ägg och strö över vallmofrön precis före gräddning. Kupa händerna runt frallorna och snurra dom i handflatorna mot underlaget så du spänner degens ovansida något och får släta ytor
· Vispa ihop ägg, socker, saffran och rivet apelsinskal några minuter med handvisp. Mitt knep för att få dem på det senare visetär att tillsätta vaniljkräm i smeten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.