Efter det åter in i ungnen i 10 min, sen är det bara att äta den härliga nachogratängen. Man börjar med att steka upp 800 g köttfärs, när du stekt färdig så lägger du i 2 paprikor som du hackat upp i stekpannan i ca 3 min
Bryn köttfärsen och blanda i tacokryddan och vatten, låt puttra ihop. Skär paprikan, champinjonerna och eventuellt löken i mindre bitar och blanda ner dom i köttfärsen
Servera nachogratängen med en god sallad och extra nachos 500 g blandfärs. Bryn köttfärs, hackad rödlök, hackade champinjoner och paprika i matfett i stekpannan
Nää, vi körde på Nachogratäng idag. Grilla eller inte grilla. Ungarna älskar det, mamma gillar det…. Nachos i botten, sen på med en blandning av Philadelphiaost (1 burk), creme fraiche (1 burk) och salsa (ca ½ dl), på med tacofärs, toppa med ananas, majs, tomater, jalapeno och riven ost
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.