Nachogratäng
MatNyttigaSidan
MatNyttigaSidan

Nachogratäng

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 5-6 portioner
  • 500 g blandfärs
  • 200 g smörgåsgurka
  • 135 g mild kebabsås (1/3 dels flaska)
  • 28 g taco mix (1 påse)
  • 230 g taco sauce (1 valfri burk)
  • 185 g nacho chips
  • 1 medelstor lök
  • 1 stor hel tomat
  • 200 g riven ost (eller efter behag)
  • 1 klyfta vitlök
  • 1 stor gul paprika

Beskrivning

    Stek färsen med lök och vitlök och blanda med tacokrydda och vatten. Samtidigt skär gurka, paprika i bitar och tomaten i skivor.
    Lägg ½ påsen nachochips i botten på en ugnsform och häll sedan hälften av färsen över.Strö över hackad paprika och skivad ost och lite ost, inte all ost.
    Lägg i resten av nachosen och lägg kvarvarande färs över. Häll över en burk valfri tacosås. Strö över den hackade gurkan och häll över en tredje del av en flaska mild kebabsås. Strö över osten som är kvar.
    Gratinera i 200° ca 10-20 minuter tills osten smält och fått fin färg.

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.