Stek färsen med lök och vitlök och blanda med tacokrydda och vatten. Samtidigt skär gurka, paprika i bitar och tomaten i skivor.
Lägg ½ påsen nachochips i botten på en ugnsform och häll sedan hälften av färsen över.Strö över hackad paprika och skivad ost och lite ost, inte all ost.
Lägg i resten av nachosen och lägg kvarvarande färs över. Häll över en burk valfri tacosås. Strö över den hackade gurkan och häll över en tredje del av en flaska mild kebabsås. Strö över osten som är kvar.
Gratinera i 200° ca 10-20 minuter tills osten smält och fått fin färg.
Efter det åter in i ungnen i 10 min, sen är det bara att äta den härliga nachogratängen. Man börjar med att steka upp 800 g köttfärs, när du stekt färdig så lägger du i 2 paprikor som du hackat upp i stekpannan i ca 3 min
Bryn köttfärsen och blanda i tacokryddan och vatten, låt puttra ihop. Skär paprikan, champinjonerna och eventuellt löken i mindre bitar och blanda ner dom i köttfärsen
Servera nachogratängen med en god sallad och extra nachos 500 g blandfärs. Bryn köttfärs, hackad rödlök, hackade champinjoner och paprika i matfett i stekpannan
Nää, vi körde på Nachogratäng idag. Grilla eller inte grilla. Ungarna älskar det, mamma gillar det…. Nachos i botten, sen på med en blandning av Philadelphiaost (1 burk), creme fraiche (1 burk) och salsa (ca ½ dl), på med tacofärs, toppa med ananas, majs, tomater, jalapeno och riven ost
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.