Smält tillsammans med smör på låg effekt i micro eller över vattenbad. Botten. Sätt ugnen på 175°C. Smält smöret, vispa i socker, kakao och vaniljsocker
Mal nötter och mandel på mandelkvarn och blanda det malda med socker och potatismjöl. Rulla valnötsstora bollar av smeten och lägg dem på en plåt med bakplåtspapper
Rulla kulor och lägg på plåt med bakplåtspapper. Mal nötterna på mandelkvarn. Arbeta ihop nötter, smör, socker, havregryn, mjöl och hjorthornsalt till en deg
Gillar du bakverk med hasselnötter. En saftig hasselnötskaka och till det en läcker topping med Marabous chokladkaka Schweizernöt som också innehåller hasselnöt, kan det bli bättre än så
Vi åt den som den var men kan avnjutas med glass eller grädde om man önskar. Kanske till och med blir att jag tar med den till kollegorna på fredag innan jag går på semester
Vispa ägg, socker och vaniljpulver pösigt med elvisp. Blanda de malda nötterna med mjöl och bakpulver. Servera gärna i skivor med jordnötssmör och kokosspån
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.