Nötbakade äpplen med smak av kardemumma och lönnsirap (vegan) Ett snabbt improviserat recept som blev en rejäl dessert-hit. Nötmjölerna karamelliseras lätt med lönnsirapen under bakningen så degsmulet får en knäckig smak | Food that Loves You!
70 st clean-vegan-recept – gör egna veckomenyer! Ät näringsspäckad, ren och läkande mat, 100% glutenfri, utan vitt socker och få i dig tillräckligt med protein på samma gång | Food that Loves You!
Färdiga efterrätter Jag älskar sötsaker. Allt från godis, kakor, bullar, tårtor, glass till chips och andra tilltugg. Något sött efter maten är något jag värderar högt Leva sunt
Solveigs nötbakelser Nötbotten. Vispa äggvitorna hårt. Blanda strösocker och malda hasselnötter och rör ner i äggvitorna. Lägg i aluminiumformar Matklubben.nu
Små nötbakelser med kolaglasyr Förvärm ugnen till 175 grader. Smörj en långpanna 30x40 cm. Separera äggen i gulor och vitor. Vispa äggvitorna till hårt skum Matklubben.nu
Vivians nötbakelser Tillbehör. Mandelkvarn. Runt kakmått, ca 5 cm i diameter. Kaksprits med krusig tyll. Börja med bottnarna. Sätt ugnen på 175 grader Matklubben.nu
Frukt- och nötbakelse Kärna ur dadlarna och blötlägg dem och nötterna. Mixa nötter, dadlar och kakao till en smet. Tryck ut fyra hjärtan med hjälp av pepparkaksformar Matklubben.nu
Frukt- och nötbakelser Kärna ur dadlarna och blötlägg dem och nötterna. Mixa nötter, dadlar och kakao till en smet. Tryck ut fyra hjärtan med hjälp av pepparkaksformar Matklubben.nu
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.