1vatten. 14 port Ingredienser 0,5 l morötter, rivna (ca 4 st) 1 purjolök, fint strimlad 1 l vatten 2 hönsbuljongtärningar 200 g philadelphiaost, med örter och vitlök 1 krm svartpeppar, nymalenMorotssoppa – gör så här. Koka morötter och purjolök i vatten 5 min
Börja med att lägga gelatinbladet i blöt. Hetta upp mjölken på mellanvärme, det ska inte koka. När mjölken är hyfsat varm, varm nog att smälta chokladen, tar du av den från värmen
Eftersom vi har en vara hemma och göra ingenting-helg så måste man ju äta extra goda saker. Fast det där var ju lite knasigt tänkt eftersom jag tycker att man borde äta extra goda saker varje dag, men det är ju inte varje dag jag gör efterrätt
Nåväl, innan ni nu snabbt surfar vidare, här kommerett okomplicerat recept på kyckliggryta. mycket enkelt, man kan göra mycket gott därav och snabbt är det, precis så som nutidsmänniskan vill attdet skall vara
Visste ni attdet är kladdkakans dag idag. Smält smöret i en kastrull. Detta recept vann kladdkakeracet i år, en baktävling för barn, prova och se om ni tycker attdet var en värdig vinnare
Hur man gör en god gräddsås eller lyckas med pepparkakshuset… Jag blir lätt förblindad många gånger då jag läser kommentarer och verkligen ser vad det är ni uppskattar här på kryddburken
Bären lämpar sig också bra för torkning och infrysning. De är rika på pektin och kan därför, vid t ex syltkokning, användas tillsammans med andra frukter och bär som har ett lägre pektininnehåll
Känns så super trist att inte kunna åka till Gymmet, men ibland så får man väl lov att lyssna på kroppen, måste ju orka med mina kunder i trimmet i alla fall
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.