Julmatsrester- några tips
Härkommernågranyaochgamlatipspåvadmankangöraavöverblivenjulmat. 125gsmör. 150grivenvästerbottensost. 0,5dlcremefracihe. 0,5msksweetchili. Iniugnenpå200graderica5-8minuter. 4-5port. 250gfast, kallJanssonsfrestelse. 0,5citron, skalet. 0,5rödlök. 150gchampinjoner. Sättugnenpå225°C. Strööverresterandeostochgratinerademiugnenica5minuter. 5. 1,5dlgrädde. 0,5fiskbuljongtärning. 0,5pktsaffran. 500ggravadlaxiskivor. Läggutenbitplastfolieochtäckenytapåca25x25cmmedlaxskivoromlott. Vidservering, skivaupplaxrulleni1,5cmtjockaskivor. 5dlsåstillkalkon (blagrädde, hönsbuljong, svartvinbärsgelé, soja, peppar, fransksenap). Iniugnenpå225graderica1timme. 125gsmör. 150grivenvästerbottensost. 0,5dlcremefracihe. 0,5msksweetchili. 4-5port. 250gfast, kallJanssonsfrestelse. 0,5citron, skalet. 0,5rödlök100grom, gärnasikrom. 150gchampinjoner. 1,5dlgrädde. 0,5fiskbuljongtärning0,5pktsaffran. 500ggravadlaxiskivor. 5dlsåstillkalkon (blagrädde, hönsbuljong, svartvinbärsgelé, soja, peppar, fransksenap)
Smaskelismaskens
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.