Jag köpte ett par av dem, bland annat en som hade temat att baka med barn. Jag tycker väl inte att alla recept är jättesmaskiga, lite väl söta för min smak kanske, men som sagt barnen älskar dem och det är ju syftet med boken
Ett av mina barn som är väldigt petig med godis fullkomligt slukade dessa. Receptet kommer från en väninna som är raw-foodare och riktigt duktig på det
Nästansom pepparkaksdeg. Och fredagsfeelingen har infunnit sig precis som vanligt och jag ser fram emot en både mysig och aktivitetsfylld första adventshelg där jag bland annat ska medverka på en julmarknad och hålla café, förhoppningsvis hinna träffa fina vänner från Oskarshamn, frottera mig med en annan fin vän som landar från Stockholm någon gång under helgen och fira min mor som fyller år
En god, enkel tomatsås med fräscha, rena och härliga smaker är nog bland det godaste som finns. Den här tomatsåsen använder jag som bas till massor av maträtter
Nu har jag kommit på det ultimata om man helt enkelt vill undvika socker men ändå gillar när det smakar lite sött kan man göra små surdegsbullar på surdeg eller levain + 4 dl degvätska och 2 tsk havssalt och 1 msk honung… vetemjöl en äggula (spara vitan till pensling) och lite olja till en elastisk och fin deg
Eftersom kylen behövde en rensning (massor av saker som behöver ätas upp) så blev det en liten ”plocktallrik” tillsammans med en riktigt smarrig morotssmoothie till lunch
Maten kan verkligen räknas in i kategorin husmanskost fast i lite modernare tappning. Ja, kan ni tänka er att både sambon och jag sa att dagens bullar smakade nästansom kött
Dessa två olika proteinpulver blandar jag ihop i en stor bunke och häller sen tillbaka i förpackningarna, och den enkla anledningen till att jag gör det är för att Hampaprotein inte är särskilt gott, men det är däremot Amazing Meal, men tyvärr är det sistnämnda nästan dubbelt så dyrt så genom att blanda får jag BÅDE den goda smaken OCH ett bättre pris
Fast det är så gott så nu bjuder jag på det här också. Det blir nästansom wienerbröd. Här är ett recept på långpannevetebröd som är jättegott och festligt
Häll kolasås på kakorna, som har svalnat. blev de här kakorna. Receptet har jag fått av svärmor,och jag gjorde dem glutenfria, men man kan också göra dem med vanligt mjöl
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.