Efter en hektisk dag på jobbet så är bakning kul och avslappnande tycker jag. Men det skall inte vara krångligt, så idag blev det Italienskacantuccini… super goda
Nästannyttigt, vill jag i alla fall intalamig. Av misstagfick jag häromsistens med mig en burk osötad kondenserad mjölk, något som inte är likavanligt som sötad mjölk
Min sylt blev ganska lös, men du som vill ha en fastare sylt med mer marmeladkonsistens tar antingen mer syltsocker eller pytsar också i en halv flaska pektin på slutet och låter koka med några minuter
Detta är minvariant på kinesiska vårrullar. Stek alltingi omgångar i en het wokpanna med olja. Häll upp det du stekt i en bunke som du rör om noga i så allt blandas
Det är härligt med överraskningar, när jag kom hem idag så kom Millianhittill oss. Hans mamma och Milton skulle ut och åka då villeinteMille med, det är bra så får farfar sällskap i morgon misstänker att det blir legobygge
Gott nytt år allihop. Min jul och mitt nyår har varit alldeles för bra, maken har varit hemma mer än på flera år så vi har hunnit njuta av familjelivet och till och med hunnit med att bara vara hemma och inte göra något särskilt
Älskar lakrits. Helst saltlakrits, men på senare år har jag upptäckt den rena lakritsen som säljs som hårda pastilleri söta plåtaskar till hutlösa priser
Jag följer @roethlisberger på Instagram. Tipstips, mycket inspiration där. Idag när jag satt på tåget hem såg jag att hon bakat någon hon kallade peanutbutter chocolate proteinfudge
Skriveti. Nästan som pepparkaksdeg. Glutenfritt/ mjölkfritt/Lchf den. Och fredagsfeelingen har infunnitsigprecis som vanligt och jag ser fram emot en både mysig och aktivitetsfylld första adventshelg där jag bland annat ska medverka på en julmarknad och hålla café, förhoppningsvishinna träffa fina vänner från Oskarshamn, frottera mig med en annan fin vän som landar från Stockholm någon gång under helgen och firamin mor som fyller år
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.