Låt cheesecaken via i kylskåp till nästa dagToppa med Monin Caramel Sauce och Oreokakor. Låt cheesecaken via i kylskåp till nästa dagToppa med Monin Caramel Sauce och Oreokakor
Dottern multitaskar. ). Jag köpte lever för andra gången i mitt liv igår, och nu är leverlådan i ugnen. Iom att jag inte ville göra en lika stor sats som senast, så sparade jag ca 200g av levern för att steka leverbiffar
Tidigare i veckan fick jag ett mejl av Matilda som ville göra en utmaning. Jag tyckte det lät jätteku. Det gick till så att vi valde tre olika ingredienser som vi fick ha i en dessert/kaka (eller något annat sött)
Hittade detta recept i nya Amelia. Boeuf bourguignon800-1000 gr högrev eller fransyskasmör att steka i280 gr bacon2 morötter i bitar2 skivade gula lökar7 dl fylligt rödvin7 dl mörk oxbuljong3 msk tomatpuré4 krossade vitlöksklyftor1 tsk torkad timjan2 lagerbladsalt och svartpepparfinhackad persilja till serveringen
Jag är en kvinna med absolut noll självdisciplin. Den liksom existerar inte ens… Jag har försökt säkert hundra gånger att tänka positivt på det, och intala mig själv att det bara är hjärnspöken, men det går inte
Hej. Igår kväll såg jag ett inslag med Handelsprofessorn Micael Dahlen på TV 4 nyhetsmorgon när han pratade om nyårslöften, varför man bryter dem och hur man ska gå till väga för att lyckas hålla dem och skapa nya vanor på riktigt
Här kommer en höjdare till helgen (eller nästa helg, för man måste nog beställa griskind i en köttaffär eller hos närmaste slaktare) och satsa på syrade grönsaker till och en söt puré, så är du hemma
Låt grytan sjuda tills kålroten är nästan mjuk, det kan ta upp till en halvtimme. Bra söndagsmiddag - nästan långkok (var går gränsen för ett långkok egentligen
Man går igenom olika faser med sina barn och när man väl ha planat ut och lärt sig att det är så här det ska vara nu (det som ena dagen är jätte hemskt behöver inte vara det den andra dagen) så kommer dom till en annan fas eller tar ett kliv upp på nästa trappsteg i livet osså börjar vi om igen
Det tråkiga med att beställa en stor sushi rätt upp och ner utan att hålla på att jamsa med "bara lax tack" och "får jag byta mot en räka" är man i slutändan alltid sitter med någon skum slamsa till fisk som man bävar för att stoppa i munnen
Jag valde att göra en indisk linsgryta som kallas Dahl och det blev lyckat. Även 4a åringen gillade det, särskilt då jag berättade att man använde brödet som sked och åt grytan med det
Blev lite besviken på såsen, smaken fanns där men konsistensen var inte alls som jag önskat så nästa gång försöker jag nog hitta ett annat recept eller hittar på lite själv
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.