OK - jag erkänner, mitt bidrag till veckans utmaning kanske inte riktigt är tjejiga smårätter. Ta ett fajitabröd - lägg på grillad kyckling, ruccola, lite honung och till sist lite mozzarella
Dottern multitaskar. ). Jag köpte lever för andra gången i mitt liv igår, och nu är leverlådan i ugnen. Iom att jag inte ville göra en lika stor sats som senast, så sparade jag ca 200g av levern för att steka leverbiffar
Tidigare i veckan fick jag ett mejl av Matilda som ville göra en utmaning. Jag tyckte det lät jätteku. Det gick till så att vi valde tre olika ingredienser som vi fick ha i en dessert/kaka (eller något annat sött)
Våra kroppar är fortfarande skapade för att vi ska samla, odla och jaga vår mat precis som våra förfärder gjorde - och inte för att äta livsmedel som innehåller tillsatta E-ämnen, stabiliseringsmedel och som håller i flera år
Det gav mig idén att försöka göra en egen – aningen mildare – men icke desto mindre lika spännande version av den här utmaningen för alla de där ute (jag har träffat många
Och då pratar vi inte om fläskfilén eller kotletten, utan det ska vara annorlunda styckningsdelar som inte använts på länge i restaurang-och hemmaköken
En bra start på den här utmaningen alltså. Kort sagt handlar den om en ung kvinna som bestämmer sig för att under ett år laga alla 500 recept i en viss kokbok Det kanske inte låter så spännande, men det var en ganska bra feel-good-film. Lägg i köttbullarna och låt puttra utan lock i 6-8 minuter
Petra Månström. ca 30 - 40 portioner. 1. Sätt ugnen på 200 grader. 2. Blanda ihop de torra ingredienserna och tillsätt därefter ananasjuice, rapsolja och dadelsirap
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.