Närman kommer på något bra. Kanske ska knacka på hos min köksgranne Viktväktarna när veckan är slut. Dagen idag har gått åt till att förbereda och baka på inför kommande vecka, som då blir den sista kafeveckan
Pajen kan förvaras någon dag i kylen, men är absolut godast direkt när marängen är extra fluffig. Verkligen en av det bästa jag bakat och visst är den något syrlig men det kan man själv styra genom att tillföra mer eller mindre sötning
Närman tempererar choklad och gjuter praliner och hoppas på det bästa. När jag gjort praliner tidigare har jag använt mig av metall- eller plastskal men de fanns inte tillgängligt idag
Närman bjuder på kaka med havtorn och choklad och har fredagsyra på rälsen mot Stockholm. Ett inte så vanligt bär - i alla fall för mig - än mindre i bakningssammanhang
När egentiden breder ut sig och man bakar bananabread på veganskt vis. Hade värsta beslutsångesten innan jag till slut bestämde mig för ett par som jag tror jag kommer bo i, när väl värmen slår till på allvar
Närman är sugen på något gott men vill äta lite nyttigare än saker baserade på socker, vitt mjöl och transfetter passar de här rawfoodbollarna perfekt - supergoda och fullproppade med nyttigheter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.