Närman tipsar om hur man får till en hög och fin tårtbotten. Det recept jag oftast använder mig av när jag ska baka gräddtårta eller prinsesstårta är det som följer nedan
En perfekt bjudningsrätt, som dessert, bland kakfaten på ett kaffekalas eller bara rakt upp och ner när suget sätter in tillsammans med en kopp kaffe eller te
Tyvärr är jag inte helt säker på exakt hur jag gjorde (så går det närman inte skriver ner meddetsamma), men jag har här skrivit ner receptet som jag använder när jag gör blåbärscheesecake, som också är ett bra grundrecept för cheesecake
Födelsedagsfika närden är som bäst. Funderade ett tag på vad jag skulle baka då han inte tål vispgrädde och kom då att tänka på denna rulltårta som jag sett recept på i en bakbok som heter Liten kaka
Har ett litet speciellt förhållande till just Budapestbakelsen då en av mina bästa vänner hade densom sitt favoritbakverk och bad mig baka en sådan till honomnär han låg på sjukhus
Tänk på att du får ett bättre resultat om alla ingredienser är rumsvarma, när du bakar mjuka kakor. Eftersom hon börjar fjärde klass i nästa vecka (ojoj vad tiden går) ska hon tillsammans med andra mellanstadiebarn förflytta sig till fritidsgården här i byn
Det blev jag verkligen varse om igår när jag upptäckte att det var tomt i frysen på bullar. Jo man improviserar och resultatet blev en väldans förenklad historia på enwienersemlasomdessutom är busenkel att göra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.