Närman bakar en glutenfri rabarberkaka med kanel och har hela helgen framför. Idag blev det en man-tager-vad-man-haver-kaka, ihoprördi all hast då jag inte hade något inplaneratibakfickan
Helgensbaktips alltså. helt oemotståndliga kakor som vi bakade undertiden med trädgårdskafeet. Världens godaste mjölkchokladsnittar och närman laddar för helg
Man kanske skulle haft i något mer socker, men jag gillarsamtidigtintenär det blir för sött. I år har vindruvorna på mina två vinstockar mognat så pass att jag kan skörda, och idag har jag fått låna en saft-maja av våra grannar
Jag uteslöt mandeln för att även mandelintoleranta skulle kunna äta tårtan men det blir vackert med gyllenbrun mandel runt om och ger extra smak åt tårtan
Ett gammalt kapitelblirtill något nytt men samtidigt som vemodet slingrarsig runt det tomma pojkrummet väger spänningsmomentet högre inför det nya vi ställs inför
Markera med en kniv en linjeimitten av kakanså blir den lätt att dela sedan. Denna jordgubbstårta med maräng och en underbarvaniljsmörkräm är nog det recept på tårta som under åren fått mest uppmärksamhet både här på bloggen och imin bekantskapskrets
Men närman gör dessa själv gillar jag dem verkligen. Men så gott som all skräpmat går att göra till en nyttigarevariant av den, om manintevill äta originalvarianten förstås
Jag blir så glad när jag kommer på bra saker, som denna lakritschokladkaka med Maraboublack, en variant av våra Marabou mjölkchokladsnittar som vi annars bakar
Äsch skit samma, godsaker är till för att njutas av och det gör jag minsann och specielltnär det smakar så ini hoppsan gott att jag knappt kan sluta äta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.