Lite glesare mellan recepten här påbloggen - kanske någon flitig läsare har registrerat. Närmanbjuderpå kaka med havtorn och choklad och har fredagsyra pårälsen mot Stockholm
Ett gammalt kapitel blir till något nytt men samtidigt som vemodet slingrar sig runt det tomma pojkrummet väger spänningsmomentet högre inför det nya vi ställs inför
När det är klart tar du upp det och ser till att det också håller sig varmt. Klockan är två pånattenoch jag är fortfarande vaken… Har testat att räkna får men till slut så bestämde jag mig för att det vara lika bra att gå upp för det blir nog ingen sömn inatt
Får pappret sitta kvar så "drar" det med sig tårtbottennärden svalnar ochkanten veckar sig. Ett tips påen rak och fin botten är om du precis när du tagit ut botten ur ugnen
Tänk på att inte vispa grädden för länge, då blir inte gräddtopparna fina. Byt ut vispgrädden mot havre-soyagrådde och du får en både gluten-ochmjölkfri tårta till midsommar
Lägg i övriga ingredienseroch kör till det bliren deg. I alla fall testa att baka den här pajenmed ett tunt mandelskal, len citronkräm och ett fluffigt marängtäcke, är helt säker på att du kommer att älska denoch jag själv önskar innerligt att jag hade en bit kvar i kylen
En månad har gått (lite drygt) senkalaseftermiddagen i februari och jag kan se på bilderna att dagsljuset håller på att fall trots att klockan inte är så mycket
Slutar nämligen lite efter lunch på fredagar vilket gillas och föranleder fria fredagseftermiddagar. Om en stund ska jag bege mig ut i handeln för att bland annat köpa matvaror till kvällens middag, men först tänkte jag dela med mig av receptet pådagens kaka - fredagskakan vill har som tradition att baka på jobb
Vi får väl se vad det blir såsmåningom. Kollegan har massor med krusbär i sin trädgrård och det känns så härligt att kunna utnyttja säsongens frukter och bär att göra goda bakverk på
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.