Jag tycker fortfarande att böcker och handskrivna block är det bästa och mest praktiska närman ska leta efter, och använda recept - även om böckerna numera ofta får ge vika för datorn
Ja jösses så god om jag nu får vara så fräck och klappa mig själv på axeln. och som tur ärhar jag ett nytt recept jag måste testa så jag trotsar basiluskerna och ställer mig vid spisen en stund
I dag ska jag göra vaniljkräm, vispa grädde och fylla prinsesstårtorna som får stå och gotta till sig i kylen över natten innan de täcks med marsipan i morgon
Älskar soppa och det är toppen att ta till närmanhar lite kcal kvar när dagen lider mot sitt slut. Jag har alltid grönsaker i frysen så det är bara att plocka fram en påse och koka soppa på det manär sugen på
Hoppas att himlen spricker upp och solen visar sig såsmåningom så att min syster och svåger, dit jag egentligen är bjuden i dag för det årliga firandet, får en fin dag
Margaretatårtan är en klassisk tårta med mördegsbotten, sockerkaksbotten fylld med hallonsylt, vaniljkräm och toppad med ett galler av mandelmassaochfärskabär
Jag äter det ofta när jag är själv och jag tröttnar aldrig på det. Den här gången blev det extra gott för jag stekte bacon med blomkålen och toppade med chili flakes
Vid det här laget får jag väl kalla dem mina paradkakor då de alltid blir uppskattade av mottagarna. På detta vis är semesterkassan räddad och jag slipper punga upp med två tusen riksdaler för en ny nyckel
jo, jag gillar faktiskt hösten, det är så lugnt och gott, manfår lediga helger över att bara gå hemma och mysa på ochnärman kanske varit ute en runda i trädgården eller bara känner sig allmänt frusen, vad värmer då bättre än varm choklad
Ifall ni undrar över de små svarta prickarna på jordgubbarna så är det från en liten miniomgång jordgubbar där jag sötade med ett mynta- och basilikasocker - lite oväntat men väldigt gott
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.