Ugnsbaka i 125 gr ca 1- 2 timmar. Koka 1-2 minuter i saltat vatten. Droppade över rikligt med god olivolja och sen sjkuts in i ugnen 250 grader ca 15 minuter eller tills potatisen fått fin färg och blivit härligt knaprig. Ugnsbaka i 125 gr ca 1- 2 timmar 1 granatäpple (eller djupfrysta grnatäppelkärnor). Koka 1-2 minuter i saltat vatten. 250 grader ca
Jag har nu tagit mig genom elimineringsfasen på tre veckor. Dessa var förbjudna under elimineringsfasen men nu får jag äta en per dag i viss mängd för att kunna klura ut exakt vilket livsmedel som jag inte bör äta
1 1/2 dl matlagningsgrädde 15%milda extra 4%. 2 portioner. 400 g rödtungafilé Salt & vitpeppar2 dl torrt vitt vin 1 ½ gul lök2 dl vatten. 1/2 Purjolök. 1/2 dl vitt vin. 2 dl vatten. Potatis- och palsternackspuré2 potatisar 2 st palsternackor 3 tsk milda culiness 1/4 dl matlagningsgrädde 1/4 dl mini mjölk Salt Vitpeppar. Lägg på 1/2 hackad lök och häll i vitt vin i formen och täck med smörpapper. Förbered såsen genom att koka lök, morot och persilja i 2 dl vatten i 10 minuter under lock. Värm ugnen på 200 grader och ugnskoka fisken inför serveringen, 16-20 minuter i nedre delen av ugnen. 1 1/2 dl matlagningsgrädde 15%milda extra 4%. 2 portioner. 1/2 Purjolök 4 Körsbärstomater. 1/2 dl vitt vin. 2 dl vatten
Man går igenom olika faser med sina barn och när man väl ha planat ut och lärt sig att det är så här det ska vara nu (det som ena dagen är jätte hemskt behöver inte vara det den andra dagen) så kommer dom till en annan fas eller tar ett kliv upp på nästa trappsteg i livet osså börjar vi om igen
IngredienserKaka4 ägg3 msk havrekli2 msk maizena3 msk flytande sötningsmedel2 dl lätt yoghurt1 tsk bakpulver1 msk kakaovaniljaromplommonGör så härBlanda yoghurt och haverkli. Vaniljkräm2 msk maizena ( majsstärkelse)5 dl lättmjölk 1 msk sötningsmedel (eller lite mindre om du inte vill ha så söt)vaniljarom lite gul färg om du villGör så härKoka 3 dl mjölk i en kastrull. I en skål blanda 2 dl mjölk, maizena och sötningsmedel
Vispa äggvitorna till ett fast skum och vänd försiktigt ner dessa och rör till en jämn smet. SNABB OCH ENKEL TIRAMISU -DUKAN FRÅN FAS IIKAKAN Ingredienser3 ägg1 tsk bakpulver4 msk maizena3 msk mjölk 3 msk flytande sötningsmedel vaniljarom eller mjölkaromGör så härSätt ugnen på 170-180 graderVispa äggula med sötningsmedel pösigt. Fyll smeten i en 22 diameters form och grädda kakan, i cirka 30 minuter. Dela kakan i 2 bottnar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.